Tilaus- ja toimitusehdot

Juuret maassa / Kaisa Elina Vermasheinä (y-tunnus 3196490-2) (jäljempänä verkkokauppa) myy verkkokursseja ja muita digitaalisia sisältöjä luonnollisille tai juridisille henkilöille (jäljempänä asiakas). Pidätämme oikeuden toimitusehtojen ja hintojen muutoksiin. Tuotteiden hinnat ilmoitetaan arvonlisäverollisina. Tuotteet sisältävät arvonlisäveroa 24%.

Verkkokaupan yhteystiedot

Sähköposti: kaisa@juuretmaassa.com

Tilaaminen

Tilaus astuu voimaan, kun maksat verkkokaupan kassatoiminnossa. Tehdessäsi tilauksen hyväksyt nämä toimitusehdot sekä tuotteen hinnan. Tilauksesta lähetetään sähköpostitse tilausvahvistus, josta ilmenee tilattu tuote sekä hinta.

Maksaminen

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Klarna. Lue lisää Klarnasta: https://www.klarna.com/fi/

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Toimitus ja palautus

Verkkokaupan asiakkaalla on 14 vuorokauden peruutusoikeus. Halutessasi perua palvelun käytön, ota yhteyttä verkkokaupan asiakaspalveluun (kaisa@juuretmaassa.com) ja kysy peruutusohjeita.

Asiakkaan on välittömästi toimituksen jälkeen tarkastettava tuotteen toimivuus ja reklamoitava toimimattomuudesta tai muusta toimituksessa havaitusta virheestä tai puutteesta viivytyksettä.