Tietoa meistä

Villiyrttimatkan takana olen minä, Kaisa Vermasheinä, luonnon ja luonnonantimien ystävä. Olen ylläpitänyt useiden vuosien ajan Juuret maassa -sivustoa ja järjestänyt kursseja ja työpajoja luonnon antimien hyödyntämisestä. Nyt voit hypätä laatimani Villiyrttimatka-verkkokurssin kyytiin!

Oma matkani

Oma matkani luonnonantimien parissa on alkanut lapsuudessa, marja- ja sienimetsillä ja äidin nokkosmuhennoksen äärellä. Luontosuhteeni on saanut vahvat perustukset mökillä ja merellä vietettyinä lapsuuden kesinä.

Elämääni kuuluvat myös villiyrtit, joiden kasvua odotan aina innolla keväisin. Olen myös opiskellut luonnonvara-alaa; vuonna 2015 valmistuin luonnonvaratuottajaksi kahden vuoden päätoimisten aikuisopintojen myötä. Lisäksi olen koulutettu luonnonyrtti- ja kauppasienineuvoja. Opintojen myötä elämääni tuli myös luonnonkosmetiikan valmistus. Keväällä 2016 ilmestyi kirjoittamani luonnonkosmetiikkakirja Lempeää kauneutta luonnosta – Valmista itse hyvän olon kosmetiikkaa.

Kirjoitin vuosien ajan blogia, jonka suosituimpia juttuja muun muassa villiyrteistä, muista luonnon antimista, luonnonkosmetiikan valmistamisesta ja retkeilystä löydät Juuret maassa -sivuilta. Löydät minut juttuineni myös Facebookista ja Instagramista.

Yrityksen tiedot

Yritystunnus 3196490-2
Osoite: Kehruutie 2 A 4, 00410 Helsinki
Tilaus- ja toimitusehdot

Ota yhteyttä!

kaisa@juuretmaassa.com